Sunday, 5 August 2012

Poniyllätys!

Dublinista on palattu takaisin Suomeen. Kävin vanhempieni luona hakemassa kissani hoidosta takaisin kotiini ja samalla äidillä oli minulle yllätys. Äitini on näköjään mainostanut työkaverillensa poniharrastuksestani ja hänen työkaveri olikin etsinyt synnyinkodistaan ullakolta pari ponia. Valitettavasti näistä poneista vain yksi oli aito - ullakolla olisi kuulemma ollut paljon lisää, mutta ei kehdannut niitä etsiä. Tämä ullakolta pölyttymästä pelastettu kaunokainen on Parasol!
Tämä poni sai kunnon pesun, jottan ullakon haju lähti pois. Myös keitin ponin, sillä symboleiden alla näkyi syöpäpisteitä ja pakkohan niiden leviäminen on estää. Pasi tussinjälkeä ponissa on, joihin hän saa hoidot myöhemmin. Häntäruostetta ponilla ei ole ja häntä ja harja ovat täyspitkät, yksi blugi harjasta on irtoamaisillaan.


Tästä siis suuri kiitos äitini työkaverille!
Dublinissa (tietenkin) otin paljon ponikuvia. Mukanani oli Gusty joka reissasi laukussani ympäriinsä. Tämä poloinen koki kovia matkan aikana ja siltä hän nyt näyttääkin. Laukkuni pohjalle oli esim. levinnyt mynthon paketti, josta poni sai osansa.. Toisin harja/häntä eivät sotkuuntuneet. Gustyn reissusta Dublinissa kirjoitan myöhemmin! :)

No comments:

Post a Comment