Tuesday, 14 August 2012

Ensimmäinen kirpparilöytö!

Tampereella olen pari kertaa viikossa kiertänyt kirpputoreja ja ei kyllä ole löytynyt tätä ennen ponin ponia. Ei edes feikkejä näy Tampereen kirppareilla. Nyt sitten vihdoin onnisti ensimmäisen kerran! Pieni, mutta ihana poni Baby Blossom löytyi!Eipä tämä poni tarvinut kuin pintapuhdistuksen astianpesuaineella ja hammaharjalla, vähän pata padallakin hinkkasin ja niin kaunis tuli hänestä! Myös häntäruosteen poistin hammastahnalla ja tein uuden prikan. Vielä uuden harjan hänelle tilaan, kunnes tiedän tarvitseeko joku muu tulevista poneista myös karvaa :) Tällä ponilla on nyt aivan erityinen paikka sydämessäni, onhan se ensimmäinen kirpparilöytö, mutta myös ensimmäinen ei BBE baby :)6 comments:

 1. Mä oon. Niin. Katkera. Missä on mun kirppariponit?! :D

  Ei vaan, aivan ihana. Pelastit raukan. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin pelastin! :D Saa uuden elämän mun ponilaumasta. Ja kyllä se onni vielä potkii suakin! :)

   Delete
 2. Hei! Törmäsin tähän blogiin sattumalta ja mainitsit tuossa Tampereen kirpparit. Oon kaverin kanssa menossa sinne suuntaan sunnuntaina, niin kysyisin mitkä ovat Tampereen parhaat kirpparit? :D Onko Tampereella sunnuntaisin perinteisiä kirppareita? löysin vain itsepalvelukirpputoreja ja vanhaa tietoa.

  Kiitos avusta <3 Blogisi layout on todella söpö. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kiitos! :)

   No ainakin suosituimpina kirppiksinä varmasti Tampereella toimivat Bonuskirppis, radiokirppis ja Sammonkirppis, jotka on kaikki keskustan lähellä. Sammonkirppis hieman syrjempänä. Itse käynyt näiden lisäksi usein eri pelastusarmeijan sekä spr kirpputoreilla. Samoin uusin ihan keskustaan avattu Tunnelikirppis on aika kiva, mutta se on aika pieni ja ei vielä niin suosittu :) Toivottavasti noista on jotain apua ja onnea kirpparilöytöihin!

   Delete
  2. Ainiin ja tosiaan perinteisistä kirpputoreista en valitettavasti itsekään tiedä! :S itsepalvelukirppiksiä on tosi paljon, olisi kiva itekin tietää onko perinteisiä missäpäin (olen aika uusi tässä kirpputorimaailmassa)!

   Delete
  3. Kiitos paljon avusta. :3 Etenkin keskustan läheltä kaivattiin paikkoja, joten eiköhän tällä pärjätä!

   Delete