Thursday, 22 November 2012

Paljon uusia poneja!

Muuttoa ennen ja tämän jälkeen olen elänyt kiltisti - en ole ostanut paljoa poneja, jotta pystyin säästämään rahaa. Nyt sitten näitä poneja onkin kertynyt oikein kilokaupalla. Esitellään siis uudet tulokkaat! Varoitus, sisältää paljon kuvia.. :)Ensimmäisenä tuli Galaxy, joka on jo pitkään ollut yksi poneista jonka eniten olen halunnut! TE-ponit ovat suosikkejani ja matkalla onkin myös Fizzy, joka ei ole vielä saapunut. Galaxy on kaikin puolin täydellinen poni, hiukset olivat sekaisin, mutta suoristettua ne muuttuivat suhteellisin silkkisiksi. Harja tarvitsisis vielä hieman työtä. En jaksa odottaa, että saan kaikki loput TE ponit!


Play-time oli lapsuuteni poni, tässä suurin syy miksi tämän ponin halusin kokoelmaani. Omat ponini olen antanut pois (elättelen vielä toivoa, että ne löytyisivät), mutta tuo laukku on säästynyt! Laukku sai nyt virallisen kantajansa takaisin!Ai huomaako sen, että tykkään värikkäistä poneista? :) Tootie Tails oli seuraava, tuli yhdessä Play-timen kanssa Saksasta. Harjat olivat kauheata hamppua ja paranivat vain hieman suoristusraudan alla. "Ennen" -kuvaa minulla ei ole, olin aivan liian innoissani uusista poneista, että olisin jaksanut ottaa kuvia ennenkun pääsin poneja puhdistamaan.. 
Tickle.. Ihana, ihana TICKLE! Taas yksi lempiponeistani, rakastan tätä ponia. En edes pessyt tätä, niin silkkiset karvat ja vartalo symbolia lukuunottamatta täydellinen. Symboli kylläkin on helppo korjata. Rakastan! Nousi heti yhdeksi suosikeistani.


NYT! Koko tämän sarjan ground jeweler

Nurse Sweetheart with hat
Kyllä! Tiedän omistaneeni jo Nurse Sweetheartin, mutta tämä on kunnoltaan Mint, symbolit toimivat ja mukana tuli hattu. Sain tämän arvoon verrattaen halvalla, joten en voinut vastustaa kiusausta.. Enää puuttuu Nurse Tenderheart, jonka haluan HYVIN paljon!

Vanha Nurse Sweetheartini oli huonommassa kunnossa. Symbolit toimivat huonosti, olivat kuluneet ja poni kellastunut, karvoja oli leikattu. Lisäksi kyljessä hieman keltaista läikkää. Tämä Nurse menee myyntiin.

Päätön kana..
Yhteiskuva sisaruksista <3


No comments:

Post a Comment