Monday, 3 December 2012

Syntymäpäivälahja!

MLP Arenalla oli myytävänä yllätysponipaketti, jonka itselleni ostin syntymäpäivälahjaksi! Itselläni oli syntymäpäivä tuossa 1.12 ja paketti saapui jo hieman tätä ennen. Myyjälle sanoin, että pidän erityisesti värikkäistä poneista. 

Paketti saapui perille aivan hirveässä kunnossa.. Meinasi itku tulla. Luulin, että ponit olivat menneet pilalle. Pahvilaatikko oli kääritty muovin sisälle, koska sen päälle oli valunut jotain hirveän makean kamalan hajuista ainetta ja puolet paketista oli tuhoutunut.


Onneksi myyjä oli paketoinut ponit erillisiin minigrippusseihin, jotka oli vielä käärinyt lahjapaperiin. Ponit haisivat kamalalle, mutta pesun jälkeen tämä haju onneksi lähti. Paketissa tuli 3 G1 ponia ja yksi yllätys. Yllätys oli joko G1 tavara, G3 poni tai G4 poni. Itse sain G3 ponin.


Paketissa oli Mommy Bright Bouquet


Coco Berry, joka tuoksuu 


Glitterin Gem, joka oli todella miellyttävä yllätys. Oli yksi poneista, jonka halusin kaikista eniten. Mekanismi toimii edelleen.
ja yllätysponina sain G3 Cinnamon Breezein.Näiden lisäksi olen saanut Fizzyn kokoelmaani <3 TE poni ja värikäs, ei muuta voi toivoa!
Tässä taas hieman uusia poneja! :D Joulukuussa menee paljon rahaa tupareihin sekä joululahjoihin, että suuremmat poniostokset voivat jäädä tekemättä. Cinnamon Breezein ajattelin pistää Facebookin ponikirppikselle myyntiin, kuten myös vanhan Nurse Sweetheartini. Saa ainakin hieman rahaa takaisin ostoksista :)

Hyvää joulun odotusta kaikille! <3

No comments:

Post a Comment