Sunday, 11 November 2012

Ensimmäinen customini!

Jos tuntee minut edes vähän, tietää, että olen aina ollut taiteellisesti suhteellisen lahjakas. En sano, että olisin mitenkään erityinen, mutta taiteelliselle puolelle osaamiseni keskittyy. Olen laulanut koko ikäni, soittanut pianoa ~15 vuotta sekä piirtänyt ja maalannut niin kauan kuin muistan.
Kun aloin poneja keräilemään, innostuin heti ajatuksesta tehdä oma customi. Tähän en vielä ole saanut mahdollisuutta tätä enne, koska en halunnut uhrata G1 poneja customiksi ja muita ei nyt ole oikein tullut edes vastaan. G3'sta voisin tehdä customin, mutta en osta niitä (esim. ebaysta) tätä varten - kirpparilöytöjä ei lasketa. Kuitenkin, Eve oli tälläkertaa niin ihana ja antoi minulle muottikopio-ponin, joka on tähän tehtävään enemmän kuin sopiva!

Ideoita customeihin minulla riittää aivan mahdottomasti, mutta halusin ensimmäisen customin olevan suhteellisen yksinkertainen ja käyttää siihen Dollyhairin karvoja, joita minulla oli jo valmiiksi laatikossa. Tästä sitten syntyi idea Joulu-ponista.

Ennen

Ensimmäinen maalaamani silmä
Jälkeen

Harja ja häntä jäivät suhteellisen ohueiksi, mutta eipä se haittaa. Enempää karvaa ei saanut mahdutetuksi tähän muottikopioon. Valkosta pohjaväriä tarvitsi monta monta kerrosta, jotta sain sinisen värin edes jotenkuten piiloon. Symboleihin lisäsin punaista ja vihreätä glitteriä, jaloissa on hieman hopeanväristä. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen ensimmäiseen yritykseeni. Ensikerralla ostan erilaisen siveltimen tarkkuutta vaativaan työhön. Sivellin oli kooltaan hyvä, mutta alkoi herkästi harottamaan sinne sun tänne, joka vaikeutti suoran viivan tekemistä.

Mutta tälläinen :) uusia poneja on matkalla, niisä postausta sitten kun he saapuvat!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Have always wanted to make a custom pony so finally i got a chance to do one. Made Christmas themed pony which ended up pretty nice. I like it, even tho i still need to practice a lot :)

6 comments:

 1. Replies
  1. Kiitos kiitos :D Vielä kun paremman sudin saa niin alan tekemään enemmän! Tykkäsin niin paljon :)

   Delete
 2. Ihana jouluponi muottikopsusta syntyi! Ja kivan hasbromainen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kiitos! :) Tavoitteena olikin just G1-tyylinen poni. Joulu vaan niin ihanaa aikaa <3

   Delete