Sunday, 16 September 2012

Vihdoin aikaa poneille

Tuntuu, ettei aikaa ole ollut poneille ollenkaan. Tai kyllä sitä olisi, mutta kun on tullut pelattua työn ohella Guild Wars 2 ja ravattua Porissa asuntoasioiden ja työasioiden vuoksi. Nyt vihdoin oli aikaa paneutua poneihin, jotka vielä tarvivat pesua ja korjaamista.

Ensinnäkin vihdoin oli aikaa pestä Sundance ja Nurse Sweetheart. Nursen kanssa kävi ikävästi, että avatessa ponin päätä, ponin pää aukesi niin ettei se pysy enää paikoillaan. Liimaten sen saa kyllä paikoilleen ja saumakin jää nätiksi, joten no worries. Poni oli vain pakko avata, häntäruostetta oli todella paljon enkä halunnut sen joutuvan syövän uhriksi.Ponin häntäprikka murtui kun sen hännän veti ulos vartalosta, eiköhän syöpä olisi ilman putsausta ollut hyvin lähellä. Mustaa moskaa vain tuli sisältä. Sundance ja Nurse Sweetheart ovat nyt paljon valkoisempia ja ruostevapaita.

Lisäksi löysin itselleni aikaa VIHDOIN reroottaa parin ponin hiuksia! Tic-tac-toe sai uuden etutukan ja Strawberry Surprise sai kokonaan uudet karvat. Todella rentouttavaa hommaa, tykkään kovasti. Samalla katselin Supernaturalia ja laitoin poneille uutta hiusta :) Strawberry Surprisen hiukset ovat pidemmät kuin pitäisi, mutta itse tykkään niistä noin. Lisäksi vielä kiharsin ne.
 Strawberry Surprisesta tuli aivan samantien yksi lempiponeistani! Siitä tuli vain niin kaunis. Otin jopa siitä "taiteellisen" kuvan kännykälläni ja laitoin sen kännykkäni taustakuvaksi :)


Tämän lisäksi olen tosiaan käynyt Porissa ja käynyt Even luona. Pidettiin pienimuotoinen ponimiitti ja sattui vielä vierailuni aikan tulemaan Even kauan odotettu paketti Kanadasta! Tietää nyt ainakin itse, ettei tilaa Kanadasta mitään, kestää aivan liian kauan tulla.
Even kanssa ihasteltiin poneja, vertailtiin niitä (vaikka itselläni ei montaa ponia mukana ollutkaan) ja pelattiin GW2, jossa meillä (ihan näin btw) sattuu olemaan Brony kilta! Kilta vain kasvaa ja kasvaa, nimikin on sopiva; United Equestria [pony].

Paljon paljon poneja. Bongaa retard  Baby Firefly!

Even pälvikalju Majesty ja omani :D

Tein Twilightille kampauksia (haluan kans näitä FS G4)

Osa Even ponihyllystä ennen Kanadan pakettia!
Näiden lisäksi re-pinkattiin Even kanssa Kisscurlin karvoja, joka osoittauituikin hankalaksi. Toistoja tarvittiin todella monta ja silti karvat jäivät vain hailakan pinkeiksi. Ostin myös kotio vesivärit ja jatkoin karvojen värjäämistä ja niistä tuli tämän jälkeen ihan ok. Pitäisi vielä vähän niitä korjata. Värjäsin samalla myös Poseyn harjan ja hännän.

Kuvasta näkee, että häntä otti värin aika hyvin, harjaan jäi vaaleita osia.
Tämän lisäksi ostin pari uutta ponia ja sain Baby Ballerina settini täyteen! Ponit eivät ole vielä saapuneet, mutta näistä postausta myöhemmin. Lisäksi ostin avainnauhan töihin, pystyn salamyhkäisesti kertomaan myös töissä, että olen brony (tai pegasister, miten ajattelettekaan). Mutta älkää huolestuko! Nämä maksoivat hyvin vähän ja rahaa olen edelleen todella hyvin säästänyt muuttoa varten! Tuli vain aivan hirveä ikävä sitä tunnetta kun sain ostaa uusia poneja, joten lievitin sitä parilla löydöllä.. :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Finally had some time for my ponies. Cleaned Sundance and Nurse Sweetheart and re-rooted hair for Tic-Tac-Toe and Strawberry Surprise. I just love the way Strawberry Surprise came out, so beautiful! We also had a little meetup with Eve. I also bought some new ponies and a key "chain". That key thing i can use at work :)

6 comments:

 1. Kuolen aina ku näen ton retardi Baby Fireflyn :DD Eih...

  ReplyDelete
 2. Mä en äkkiseltään löytänyt retardia Baby Fireflya! Pitänee tiirailla kuvaa tarkemmin... :D

  Strawberry Surprise on kyllä ihana noilla pidemmilä kutreilla! Nätiksi roottasit sen. Mä taas olen tosi laiska roottaaja. Tuntuu, että hommaan menee ikuisuus ja näpit on ihan täynnä neulanreikiä. Saattaa tosin johtua siitä, että sorrun aina tekemään liian paksuja karvablugeja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha :D Kato tuohon kuvan vasempaan alareunaan toisen ponin päälle!

   Kiitos! Itelläkin eka kerta kun roottasin, mutta hyvin se meni kun samalla katseli sarjoja tai jos katselis televisiota :) Jos aivan mitään katsomatta tekis sitä, niin varmasti menis hermot! Ite käytän Tiimarin ohutta rautalankaa neulan sijasta, tuntuu et sillä saan sen paremmin tehtyä. Vedän sen plugin myös usein hampailla paikoilleen, jos sormet alkaa väsyä. Ite oon kans sortunu tekemään tosi paksuja plugeista, mutta tosta Strawberry Surprisen karvasta tulikin älyttömän paksu.. :)

   Delete
 3. Mistä avainnauha on ostettu? Tarttis itellekkin mieluinen versio töihin, ilmaisilla mainosnauhoilla menty tähän asti :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ostin ton ebaysta, makso joku pari euroa :) Kannattaa sieltä katsoa, oli paljon kaikkia hienoja!

   Delete