Friday, 28 September 2012

Costume!

Olen aina halunnut järjestää Halloween bileet. Valitettavasti Halloweeniin ei ole enää kauaa aikaa ja en kerkeä juhlia järjestämään, joten päätin yhdistää tämän idean tupareihin.
Olen siis muuttamassa Poriin marraskuun alussa ja joulukuussa ajattelin pitää tuparit, joihin jokaisen pitäisi pukeutua joksikin - niin kutsutut naamiaiset! Tästä tulee aivan mahtavaa!

Ite pohdin pitkän aikaa (vaikka juhliin onkin vielä pitkä aika), minkä asun tekisin - ja kyllä, itse haluan sen koota/tehdä. Ensin mietin, että tekisin Lara Croftin. Hän oli lapsuuteni sankari. Päädyin kuitenkin toiseen vaihtoehtoon, vaikkakin Laran aion vielä jossain kohtaa tehdä (se kun on niin helppo). Aion tehdä ittelleni söpön Fluttershy asun! Kaikki vieraani eivät ymmärrä mikä olen, mutta ainakin tulen olemaan kovin kovin söpö :) Haluaisin niin paljon jo päästä työstämään asua kunnolla, mutta täytyy jaksaa odottaa, että kaikki tarvitsemani osat saapuvat postissa.

Mutta, löysin kaappini pohjalta ballerina-kengät ja ajttelin, että teen niistä asuun sopivat! Valkoiset vanhat kengät (joita en kylläkään ole käyttänyt kun pari kertaa) saivat uuden elämän!

Ja tietenkin Eve tulee myös tupareihini ja hän on Pinkie Pie ;) Mahdollisesti myös Rarity ilmestyy paikalle. Kuvia tottakai laitan tänne, mutta tuparit tosiaan vasta joulukuussa. Hetki on odotettava!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I have always wanted to have a Halloween party but Halloween is way too close and i don't have time to arrange anything. So i decided since i'm moving to a new city i'll have a housewarming party and everyone has to dress up! :) Will be awesome! First i was wondering should i be Lara Croft but then i decided to change it and i'll be cute, cuddly Fluttershy! Can't wait to everything i ordered for costume to arrive.. But found old ballerina shoes and changed them for my costume :)

No comments:

Post a Comment