Thursday, 19 July 2012

Poneja poneja poneja.. ja parannettavaa

Eilen tuli ennen iltavuoroon lähtöä kaksi ponipakettia postissa. Niistä löytyivät;

Confetti

Majesty ja NSS North Star

Mainsail, Strawberry surprise ja Kisscurl

Kuten huomaa, Confettilla ensinnäkin paljon tussi/maali jälkiä vartalolla ja kaikki loput ponit olivat todella likaisia ja harjat/hännät takussa/sotkussa. Nämä ponit tarvivat paljon TLC, joten eilen illalla/yöllä iltavuoroni jälkeen pesin ja puunasin kaikki ponit. Ja tässä tulosta.

Confettin jäljet lähtivät jo todella hyvin patapadalla ja taikasienellä. Uusi puunausoperaatio vielä tarvitsee tehdä, sillä voimat loppuivat kesken (olin järkevä ja jätin tämän ponin viimeiseksi pestäväksi.. :D).


Nämä ponit ovat nyt todella paljon puhtaampia! Aivan ihanaa kun näin pienellä vaivalla saa jo paljon paremman näköisiä poneja! Mainsailin harja ja häntä olivat ongelma, todella takussa, häntäruostetta ja no.. hamput. Nämä tarvitsevat vielä työtä, jotta niistä saadaan järkevän oloiset.
Aikaisemmin tilasin samalta myyjältä ponipaketin, jossa tuli myös hyvin likaisia poneja. Ne sain myös paljon parempaan uskoon, nämä kunnostettiin yhdessä Even kanssa.

Mirror Mirror

Posey 
(pää puuttuu toisesta kuvasta kun unohdettiin ottaa kuva ja se oli pesty jo :D)

Floater

Mommy sweet celebrations

Tic-Tac-Toe


Poniperhe se vaan kasvaa ja kasvaa.. Tänään sitten aamulla tuli viimeiset tilaamani ponit postissa!


Cherries Jubilee, Magic Hat, Butterscotch, Beachball, Fifi, Up Up and Away, Lickety Split, Starshine.

Näissä riittääkin sitten hetkeksi hommaa. Avattavaa, pestävää, harjojen/häntien vaihtamista, yksi pitää keittää, symbolien korjaamista yms.
Ponien kunnostus on kyllä niin mukavaa! Aivan parasta kun tulee se tunne, että on pelastanut huonosti kohdeltuja poneja omaan laumaansa ja saa ne lopulta kunnostettua ja parempaan kuntoon! :) Näistä tulee vielä puhtaita ja onnellisia poneja.

Eiköhän tässä oo poneja nyt sit kerrakseen! :D Jos ei hetkeen ostaisi poneja.. vaikka kirpparilöytöjähän ei edelleenkään lasketa ;) Vaikkakin Tampereella ei ole itseäni vielä onnistanut.

No comments:

Post a Comment