Monday, 14 January 2013

Uusia poneja

Hetkeen ei ole tullut kirjoiteltua, pahoitteluni siitä.
Joitakin uusia poneja on tässä aikana tullut kokoelmiin, joten voisin vaikka nämä esitellä :)


Curly Locks saapui kokoelmiini Saksasta. Tämä tuli Bouquetin kanssa ja suurinosa kummankin tavaroista oli myös paketissa. Hyvässä kunnossa, häntä kaipaa hieman suoristamista ja mekanismi toimii.Bouquet myös hyvässä kunnossa, hieman suoristamista karvat tarvivat. Mekanismi toimii. Onnistuin myös nappaamaan itselleni bait-lotin, joiden ponit olivat enemmän tai vähemmän bait kunnossa. Pienellä kunnostuksella näistä poneista saatiin, ainakin osasta, kokoelmiini kelpaavia poneja.Streakylla oli harja ja häntä sekasin, tussitahraa vartalossa. Häntä parani huomattavasti suoristusraudan alla, harjan kanssa pitäisi vielä tehdä töitä. Tällähetkellä kokeilen Brevoxylia kavionpohjaan, jotta näen voisiko tussitahrat poistaa turvallisesti :)Bluebell on mielestäni yksi poni, joka ei todellakaan ollut bait kuntoinen. DS jalassa hieman tussijälkeä, mutta hyvin huomaamatonta. Karvat olivat kuivat, nekin muuttuivat silkkiseksi suoristusraudalla. Oiva yksilö kokoelmaani!Cherry Sweetin harjat olivat myös sekaisin. Symbolissa on tussijälkeä ja NDS puolella yksi tussipiste, nämä oikeastaan ainoat viat. Kokeilin Brevoxylia kavionpohjaan, mutta lähti heti muovi haalenemaan, joten tätä keinoa en voi käyttää. Kesää odotellessa..Hula hula ei kuulunut edes tähän pakettiin kun sen huudin, oli todella miellyttävä yllätys. Hännässä oli jotain kovaa tahmeeta ainetta, mutta pesulla saatiin harjasta ja hännästä silkkiset ja puhtaat. Ainut vika tässä ponissa pesun jälkeen on, että korvasta ja sarven päästä puuttuu pala. Itseäni se ei häiritse, kovin on kaunis näilläkin pienillä virheillä!Baby Explorerilla oli vartalossa tahraa, joka lähti helposti kunnon pesulla. Ainut vika hänessä on, että sarven päästä puuttuu pieni pala.Tappy on suhteellisen huonossa kunnossa. Kyljessä on jälkeä, mahdollisesti jopa syöpää, karvat ovat pystyssä ja todella kuivat. Ei auttanut hoitoainehoito.Lucky on ihan ok kunnossa, kaulassa on värivirheitä, jotka ovat tyypillisiä tälle ponille. Kelpaa kyllä kokoelmaani!Baby Sunribbonilla oli vain hieman tahraa vartalossa ja karvat sotkussa. Häntää on hieman leikattu. Nämä kaikki saatiin aikalailla hoidettua, joten hän on nyt hyvässä kunnossa!BBE Baby Heart Throbilla on ruostetta silmissä, mutta muuten pesun jälkeen hyvässä kunnossa. En kamalasti pidä BBE poneista, mutta tämäkin yksilö tottakai saa kokoelmana jäädä.
Nämä kaksi, Baby Sweet Stuff ja Crunch Berry ovat ehkä eniten bait kunnossa. Baby Sweet Stuffilla on vartalossa likaa, pää irronnut vartalosta. Crunch Berryllä pää ja vartalo ovat eriväriset, jota en voi sietää. Muuten poni on ihan ok kunnossa.
Nämä kaksi pistin Facebookin kirppikselle myyntiin.  Lisäksi pistin G3 Cinnamon Breezen ja vanhan Nurse Sweetheartini.

Matkalla vielä luokseni on useampi poni, toivotaan että ne saapuisivat tälläviikolla :) Kun nämä ponit saapuvat, pidän taas hieman taukoa poniostoksista (upeita löytöjä tai Nurse Tenderheartia ei lasketa). Pistän kaikki aiemmat ponini huoltoon ja säästän hieman rahaa, sillä olen itselleni hommaamassa koiraa :) Siihen uppoaa jonkinverran rahaa!

Hyvää alkanutta vuotta kaikille! 

Ps. Juuri tätä julkastaessa postiini kolahti Heart Throb, mutta otan siitä kuvia vaikka sitten seuraavaan postaukseen :)

2 comments:

  1. http://ponybeautifying.blogspot.fi/2013/01/new-blog-love.html

    Tänne myös :)

    ReplyDelete
  2. Voi, kun on nuo sinun ponit kauniissa kunnossa...löysin juuri vanhasta laatikosta...Sundancerin?(en tiedä menikö nimi oikein) on ponin vartalo ja pää hirveässä liassa. Onko mitään jyvää puhdistuskeinoa?

    ReplyDelete