Friday, 26 October 2012

By Celestia's Beard!

Enää alle viikko muuttoon uuteen kaupunkiin. Olen yrittänyt pakata nyt niitä tavaroita, joita tiedän etten tarvitse seuraavan viikon aikana ja valitettavsti ponit ovat juurikin näitä. Olen käärinyt jokaisen ponin erikseen vessapaperiin ja asettanut pahvilaatikkoon. En ole vielä sulkenut pahvilaatikoita, jotta ponit saavat ilmaa. Toivotaan, että päästään muutossa ilman suurimpia kolhuja! Ainakin kirjotin laatikoiden päälle "poneja!" :) Muutosta johtuen, en tiedä kuinka pitkä tauko tulee päivitysten kanssa, mutta viimeistään näytän sitten uuden ponihyllyni uudessa asunnossa, kun olen päässyt muuttamaan!

Poneja pahvilaatikossa, liimasin jopa ponitarran tuohon :)
Kun olin saanut kaikki ponit pakattua ja en jaksanut enää muuta tavaraa pakata, iski yhtäkkiä tylsyys. Kaivoinkin sitten Up, Up and Away -ponini laatikosta takaisin ja reroottasin sen :D Reroottaaminen on kyllä niin mukavaa hommaa, tykkään todella paljon!

Ennen

Jälkeen!


Ponipaketteja!

Hiukset olivat vielä aivan ok kunnossa, mutta häntä oli aivan hirveä. Siksi, koska poni jää kuitenkin omaan hyllyyni, päätin vaihtaa kaikki karvat. Jonkun mielestä tämä ei välttämättä olisi pakollista, mutta rakastan sitä tunnetta kun ponilla on aivan uusi kiiltävä, silkkinen häntä ja harja :)

Lupaan, by Celestia's beard, että jotain merkintää teen tässä muuton aikana, mutta isommat ponimerkinnät jäävät sitten muuton jälkeen :)!~~~~~~~~~~~~~~

Packing my ponies because im moving to a new apartment in a week. Also rerooted Up, Up and Away :)

No comments:

Post a Comment