Thursday 30 August 2012

Elämänmuutos!

Nyt on edessä jännät ajat. Olin jo noin kuukausi sitten päättänyt, että päätän määräaikaisen sopimukseni työpaikassani monesta eri syystä riippuen, mutta lopullisen syyn siihen antoi loistava idea muuttaa myös eri paikkakunnalle! Olen alunperin kotoisin Valkeakoskelta, aivan Tampereen kupeesta ja nyt täällä Tampereella asunut reilut 3,5 vuotta. Eve, parhaana kaverinani ja ponihulluna tunnettu ihminen, asuu Porin vieressä ja nyt sitten päätin, että muutan Poriin marraskuun alussa, ajatuksella "why not?".


Fluttershyn reaktio on aika kuvaava. Itse olen Fluttershy, kaikki muut ihmiset ovat loput ponit.. :D Vanhemmilleni aion kertoa uutisen ensi viikolla. Tälläistä asiaa en aio puhelimessa kertoa ja olen ensi viikolla menossa vanhemmilleni. Varmastikin pitää minua hieman sekopäisenä, mutta enhän minä toiselle puolelle maailmaa ole muuttamassa :) Bussit ja junat kulkevat.

Eli koska muutto on edessä, täytyy vähän himmailla poniostoksia.. :( Rahaa on pakko säästää, jotta tämä asia saataisiin toimimaan. Jos näette minun hullaantuvan poniostoksista taas, torukaa!
Ongelmia muuton kanssa tulevat ensimmäisenä olemaan kissojen muuttaminen ja sitten pitää pitää hyvää huolta poneista muuton ajan! Mutta nämä kaikki asiat järjestyvät sitten ajallaan.

Mutta Dollyhairista tuli eilen paketti! Joten pääsen tänään kokeilemaan ekaa kertaa reroottamista :) Siitä sitten postausta myöhemmin.

--------------------------

Will move to a new city soon, closer to my best friend. My job here ends because i want it to end so i decided to move! Still need to tell that to my mom.. Since i have to safe money for moving, i can't buy many new ponies now. But after all that, i will! And my Dollyhair hairs came today, can start playing with those for first time! YEY :)

Friday 24 August 2012

Ponikikkuroita!

Työt vievät kaiken ajan! APUA! Kerkeä tekemään mitään rakkaiden ponejen kanssa, edelleenkin puuttuu uusimmista tulokkaista kuvat "Kokoelma" sivulta.. ehkä ens viikolla sitten :(
Kokoelma kasvoi (tai kasvaa) vielä yhdellä jäsenellä, koska ihanista ihanin Eve teki minulle tämän!


Lisää Nurse poneja! Ihan hirveän iso kiitos tästä!

Samalla kun tuossa pesin uusimpia tulokkaita, päätin kokeilla ponejen hiusten ja harjojen kihartamista! Tein tämän ensimmäisen kokeiluni Baby Toe Dancerilla ja Dancing Butterfliesilla.
Ensinnäkin välineistä. Välineiksi tarvitsi leikattuja pillejä, pinnejä (näitä pirulaisia, jotka aina katoavat) ja kamman.


Tämän jälkeen tarvittiin kiehuvaa vettä, johon ponin karvat upotettiin joksikin aikaa.

 

Hiuksien ja häntien ollessa höyryävän kuumat, ensin harjasin niitä suoraksi. Toistin nämä vaiheet useamman kerran, jotta sain karvat tarpeeksi hyviksi. Tämän jälkeen kiedoin pienen osan harjaa/häntää pillin ympärille ja pistin pinnin päälle, jotta karvat pysyisivät paikoillaan.



Sitten odottelin n. 24h ja varovasti avasin nämä paketit. Ja tulos oli kohtuullisen hyvä :) Siistimpiäkin olisi voinut tulla, mutta virheistä opitaan!


---------------

Eve made me a beautiful custom Nurse Redheart pony, she's amazing! Can't wait to get her to my collection! For first time i tried curling ponies hair. It ended up pretty well, even tho it could have been better. But you learn from your mistakes :)

Monday 20 August 2012

Ponejen metsästystä!

Jos vaikka vaihteeksi kertois mitä poneja tässä lähiaikoina on kokoelmaani tullut lisää!
Ensinnäkin suuri kiitos kaverilleni, joka löysi minulle Dancing Butterflies ponin kirpparilta! Aivan ihana yksilö, vielä en ole häntä kerennyt pesemään.


Lapsuuteni poneja olen yrittänyt kovalla vimmalla metsästää ja niistä olen joitakin löytänyt ebaysta sekä MLP Arenalta. Ensimmäisestä paketista löytyi Baby Toe Dancer ja Baby Sweet Steps! Toe Dancer minulla oli pienenä, tämän lisäksi minulla oli Soft Steps, joten loputkin kaksi sarjaan kuuluvaa baby ponia aion metsästää itselleni jostakin :)

Nämä ovat vain NIIN suloisia <3 Rakastan!

Nurse ponit ovat minulle todella lähellä sydäntä ja nyt vihdoin olen löytänyt niitä! Matkalla itselleni on jo Nurse Sweetheart ja Nurse Loveheart <3 Loveheart minulla oli pienenä, sain sen äitini äidiltä joka oli sairaanhoitaja. Myös äitini on hoitaja ja itse olen myös sairaanhoitaja! Myös Nurse Tenderheart on mahdollisesti matkalla, kunhan MLP Arenalla yksi ihminen antaa kuvia ponista niin päätän otanko sen :)



Näiden lisäksi vielä matkalla Briteistä on minulla Sundance!


Olisiko tässä poneja nyt hetkeksi aikaa? :D Varaa ei ole ostaa enempää tässä kuussa.. ensi kuussa sitten :')
Huomenna jos pesisi joitakin näitä uusia poneja ja ylihuomenna ennen yövuoroa otan näistä poneista kuvia blogini kokoelmaan! Sieltä puuttuu jopa kuva Confettista ja Baby Blossomista, jotka liittyivät poniperheeseeni jo ajat sitten.

----

This month i have bought several ponies! Been really trying to find some of my childhood ponies and by the aid of amazing people in MLP Arena i have found Nurse ponies! Had Nurse Loveheart when i was little and finaly got her. Tenderheart might be on her way too as soon as i see the pictures of that pony :) Baby Toe Dancer was also a childhood pony i had and now i have her! She's so cute. Only need two other ballerina ponies to get the set. Dancing butterflies my friend found for me from flea market and Nurse Sweetheart and Sundance i bought from Ebay. Maybe enough ponies bought this month.. Until next month i guess :')

Tuesday 14 August 2012

Ensimmäinen kirpparilöytö!

Tampereella olen pari kertaa viikossa kiertänyt kirpputoreja ja ei kyllä ole löytynyt tätä ennen ponin ponia. Ei edes feikkejä näy Tampereen kirppareilla. Nyt sitten vihdoin onnisti ensimmäisen kerran! Pieni, mutta ihana poni Baby Blossom löytyi!



Eipä tämä poni tarvinut kuin pintapuhdistuksen astianpesuaineella ja hammaharjalla, vähän pata padallakin hinkkasin ja niin kaunis tuli hänestä! Myös häntäruosteen poistin hammastahnalla ja tein uuden prikan. Vielä uuden harjan hänelle tilaan, kunnes tiedän tarvitseeko joku muu tulevista poneista myös karvaa :) Tällä ponilla on nyt aivan erityinen paikka sydämessäni, onhan se ensimmäinen kirpparilöytö, mutta myös ensimmäinen ei BBE baby :)



Sunday 12 August 2012

Day 15 - Kuva poniperheestä - ja Dublinin ostokset

Oikeata perhettä on valitettavasti omista, mutta Mommy Sweet Celebrations pitää poniperheen ainoasta varsasta hyvää huolta! Ehkä vielä jossain kohtaa saan kerättyä koko Sweet Celebreations -perheen..

Hämärä kuva on hämärä.. asunnossani valitettavasti on vain yksi kattolamppu D:

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Ja tosiaan olin unohtanut kertoa mitä ostin Dublinista! Täytyihän sieltä jotain löytyä..

<3
Evelle ostin tuolta kaupasta Rarityn ja itselleni Fluttershyn! Lisäksi meille kummallekin myös todella halvalla MLP t-paidat!


"Daddy i want a pony" (Don't mind me..)

Saturday 11 August 2012

Day 14 - Kuva ponista ja ei-ponilelusta.

Tästäpä sitten innostuin aivan mahdottomasti :D Omistan kaksi kissaa, Aapo ja Lasse, joten heillä luonnollisesti on leluja vaikka millämitalla (hemmotellut kakarat..). Aloin siis hieman soveltamaan ja pistin ponit kiipeilemään!

Ponit kiipeilee ja leikkii kissojen leluilla puussa!
Luonnollisesti Lasse (joka on muuten oikeasti tyttö) ei vaikuttanut olevan kovin tyytyväinen tähän päätökseen, hän kun oikein rakastaa isoa kattoon asti ylettyvää puutansa. Luimisteli kuivuvien pyykkejen alta sekä muutenkin selvästi kyseinalaisti mielenterveyteni :D


"You're kidding me, right?"
"Huoh.."
"Take that! And that! >:/"

Ponit oli silti hyvin tyytyväisen oloisia ja itselläni oli ainakin hauskaa :D





Thursday 9 August 2012

Day 12 - Kuva ulkoilevasta ponista.

Asuessani täällä betoniviidakossa lähellä Tampereen keskustaa, löydän silti takapihaltani mukavan paikan johon ponit voi mennä ulkoilemaan! Keskellä kaikkia kerrostaloja on kukkaistutuksia ja niitä tutkailemaan pääsi Parasol :)


Tiedä moniko ihminen minut bongasi parvekkeiltaa ponista kuvaa ottamassa, mutta ainakin hieman oikealla kuvasta istuva mummo katsoi minua hämärästi :D Hymyilin vain nätisti ja lähdin pois paikalta!

Wednesday 8 August 2012

Day 11 - Kuva varsaponista.

Jatketaanpas nyt haastetta, joka jäi kesken Dublinin reissun takia.


Day 1 - Kuva jostakin ponistasi viiden faktan kera.
Day 2 - Kuva ponista, joka on ollut sinulla pisimpään.
Day 3 - Kuva MLP-tv-sarjojen lempparihahmostasi.
Day 4 - Yöllinen ponikuva.
Day 5 - Kuva yhdestä lemppariponistasi.
Day 6 - Kuva siitä ponista, joka olisit mieluiten, jos voisit olla My Little Pony yhden päivän.
Day 7 - Kuva aarreponistasi.
Day 8 - Hauska ponikuva.
Day 9 - Kuva siitä ponista, josta et koskaan suostuisi luopumaan.
Day 10 - Kuva toiveponistasi.
Day 11 - Kuva varsaponista.
Day 12 - Kuva ulkoilevasta ponista.
Day 13 - Kuva ponikaveruksista.
Day 14 - Kuva ponista ja ei-ponilelusta.
Day 15 - Kuva poniperheestä.

Itselläni on vain yksi pikkuponi toistaiseksi, joten tähdeksi pääsee jälleen kerran Gusty!
Tässä pari kuvaa reissun jälkeen, näkee kuinka likaiseksi Gusty on tullut.



Tuesday 7 August 2012

A pint of Ireland

Poni nauttii "A pint of Bulmers/Guinness"

Vietin siis viikon lyhyestä lomastani Irlannista, pääsääntöisesti Dublinissa. Otin mukaani myös pienimmän poniystäväni eli Gustyn! Hän kulki laukussa mukana ja koki tänä aikana kovia. Hän oli mukanani pubeissa, maailmanpyörässä, eläintarhassa jne. Lisäksi laukkuni pohjalle yhtenä lämpimänä päivänä räjähti lähes täysi aski Mynthoneita ja sulivat sinne. Gustyn vartalossa on tahmeita laikkuja, joten tämän reissun jälkeen poloinen saa kyllä kunnon pesun!
Luonnollisesti otin myös kuvia Gustysta eri paikoissa ja ajattelin nyt esitellä näitä.

Lennolle lähtöä odotellessa, shampaniaa loman kunniaksi

Katselee maisemia lentokoneesta, vielä ei näy Irlanti

Bray'ssa käytiin Cliff Walkilla ja katteltiin maisemia!

Bray, vähän on korkea paikat..

Bray

Brayn merenranta, täynnä aivan sileitä kiviä. Veisikin oli yllättävän lämpimää.

Käytiin eläintarhassa ja oastin Gustylle kaveriksi "mountin".

Eläintarhassa.

Howth oli kaunis satama-alue, oli hyvää kalaruokaa

Tuuli teki temppuja Gustyn hiuksille Howthissa..

Irokeesivarsa

Howth

Powerscort torni, etsi poni.

Powerscortissa oli hieno japanilainen puutarha

Powerscortissa myös nähtiin Gustyn sukulaisia!

Tää poni vasta olikin kaunis!

Vanhoja hautoja Wicklowssa.
Että sellanen reissu Gustyllä :D Paljon olisi voinut ottaa kuvia vielä eri paikoissakin (lisään pari kuvaa tuohon myöhemmäks ilman Gustyä), mutta aina ei muistanut häntä repusta kaivaa esille. Reissu oli mahtava, mutta on ihana olla myös kotona.
Huomenna jatkan myös kesken jäänyttä haastetta!