Thursday 26 July 2012

Dubliniin vie poniholistin tie!

Kokeillaan nyt ensimmäistä kertaa päivittää uutta päivitystä kännykän kautta!

Elikkä pieni tauko tulee blogille sekä haaste jää hetkeksi tauolle, sillä lähden huomenna Dubliniin viikoksi. Ja en tietenkään voi lähteä matkaan ilman jotakin ystävääni. Baby Gusty on ainut pikkuponini toistaiseksi ja hän lähtee mukaani Dubliniin ihailemaan maisemia! :) saa sitten kiva päivityksen blogiinkin.

Eli minä nautin lomasta seuraavan viikon ajan! Palaillaan :)

Wednesday 25 July 2012

Day 10 - Kuva toiveponistasi

Toiveponeja on niin monta.. Olen jo monta kertaa maininnut haluavani kaikki TE-ponit, mutta valitaan nyt tähän joku muu poni.

(http://mylittlewiki.org/wiki/Main_Page)


Nurse Loveheart. Minulla oli tämä poni kun olin pieni, uskon saaneeni sen äitini äidiltä, joka oli ammatiltaan mielenterveyspuolen sairaanhoitaja. Äitini on myös lähihoitaja ja itse olen ammatiltani sairaanhoitaja. Haluan siis kaikki nämä kolme Nurse ponia itselleni, aivan ihania <3 Loveheartin haluan, koska se minulla on ollut, mutta Sweetheart on selvästi näistä suosikkini.

Nurse Loveheart, Nurse Tenderheart ja Nurse Sweetheart
(http://mylittleponyheaven.com)

Tuesday 24 July 2012

Day 9 - Kuva siitä ponista, josta et koskaan suostuisi luopumaan


Day 1 - Kuva jostakin ponistasi viiden faktan kera.
Day 2 - Kuva ponista, joka on ollut sinulla pisimpään.
Day 3 - Kuva MLP-tv-sarjojen lempparihahmostasi.
Day 4 - Yöllinen ponikuva.
Day 5 - Kuva yhdestä lemppariponistasi.
Day 6 - Kuva siitä ponista, joka olisit mieluiten, jos voisit olla My Little Pony yhden päivän.
Day 7 - Kuva aarreponistasi.
Day 8 - Hauska ponikuva.
Day 9 - Kuva siitä ponista, josta et koskaan suostuisi luopumaan.
Day 10 - Kuva toiveponistasi.
Day 11 - Kuva varsaponista.
Day 12 - Kuva ulkoilevasta ponista.
Day 13 - Kuva ponikaveruksista.
Day 14 - Kuva ponista ja ei-ponilelusta.
Day 15 - Kuva poniperheestä.

Todella vaikea valinta, on useakin poni josta en suostuisi luopumaan. Monta niistä olen jo esitellyt aikaisemmin, mutta pistetään sitten tähän vaikka Peachy.


Sain tämän Eveltä ja siksi tästä ponista ei voi luopua! Eve maksoi pari velkaansa lahjoittamalla tämän ponin minulle, aivan loistava tapa maksaa velkoja :)

Monday 23 July 2012

Day 8 - Hauska ponikuva

Epic battle to the death!
Majesty vs. Dwarf



Hirviöstä kaunottareks

Tänään viimeinen vapaapäivä ennen kolmea yövuoroa (jonka jälkeen loma!), joten mitä muutakaan tekisin kuin työskentelisin ponejen kanssa!
Main Sail oli ensimmäisenä listalla. Hänen hiuksensa oli minulle saapuessa todella takkuiset, rastaa täynnä. Ensimmäinen ajatus oli, ettei tästä tule yhtään mitään. Lähtökohtana oli tämä:


Kuvassa ei todellakaan korostu harjan/hännän takkuisuus, häntä oli vain yhtä takkua. Hänellä oli myös häntäruostetta. Ensimmäisenä oli vuorossa ponin avaaminen ja hännän nykäsy irti, nämä tapahtuivat suhteellisen helposti, vaikkakin aika paljon voimaa sai käyttää, jotta sai tuon ison rastahännän läpi pienestä kolosta. Ja häntähän näytti tältä:


Yksi iso kasa rastaa ja ruostetta. Prikka irti, valkaiseva hammastahna kehiin ja tottakai kampa.. Paljon kampaamista sekä hoitoainetta vaatikin. Lopulta sain ponin ihan ok kuntoon.


Paljon parempi. Mutta edelleen häntä ja hiukset aikamoista hamppua, joten oli otettava järeämmät aseet käyttöön. Suoristusrauta.


Jotkut tykkäävät käyttää silitysrautaa, toiset suoristusrautaa. Itse olen tykästynyt suoristusrautaan. Osasyynä on se, että en omista silityslautaa ollenkaan, vaikka raudan omistankin. Kaikenlisäksi suoristusrauta on pienempi (aka kätevämpi) käyttää, sekä sen lämpötilaa on helpompi säädellä. Makunsa kullakin :)
Tämä kuva on Beach Ballin pehkosta, mutta tässä näkee minkä eron tekee kun suoristaa vielä hiuksia selvittämisen jälkeen!



Main Sailista tuli NIIN kaunis, aivan rakastuin <3 Aivan ihana kaunokainen, näin pienellä vaivalla tuli "hirviöstä kaunotar"! :)

Lisäksi oli vielä vuorossa nämä ponit, jotka vielä vaativat pesua



Butterscotch ja Starshine puuttuvat kuvasta, koska heillä kummallakin on valitettavasti syöpää :( Heidät pitää vielä keittää ennen pesua. Ponit pesin eilen yöllä ja tänään pistin ne kokoon. Monella oli häntäruostetta, joten saivat paksusta rautalangasta uudet häntäprikat ja usealla on myös karvoja leikattu. Näitä aion uusia, mutta katsotaan millä tavalla, jotta arvo pysyy mahdollisimman hyvänä.
Ainut joka harmittaa on Lickety-Split. Alla olevassa kuvassa ei näe, kuinka kaula on rikki, mutta poni oli selvästi avattu aikaisemmin ja liimattu uudestaan kokoon jollakin todella järeällä aineella! Tämän aukaiseminen oli todella hankalaa ja kun sain ponin auki, huomasin saumojen olevan röpelöiset ja huonot. En ymmärrä, mikä järki uudelleen liimaamisessa on.. Pakko poloinen oli avata, kun tarvitsee niin paljon uutta karvaa + häntäruostetta oli :/
Mutta kaikkiaan nämäkin ponit näyttävät huimasti paremmilta!

Cherries Jubilee

Beach Ball

Lickety-Split

Up Up and Away

Fifi

Magic Hat
-itkettää ihan noi symbolien huono kunto :( Argh.

Sunday 22 July 2012

Day 7 - Kuva aarreponistasi

Tämänhetkinen aarreponini varmaan on Majesty


Tykkään tästä ponista ihan hirveästi. Tämänhetkinen suosikkini, ja symbolit on vielä todella hyvässä kunnossa!
Tällähetkellä pesussa on uusimpia poneja, näistä saattaa osasta tulla uusia aarreponeja, mutta Majesty on kyllä aivan ihana :)

Saturday 21 July 2012

Day 6 - Kuva siitä ponista, joka olisit mieluiten, jos voisit olla My Little Pony yhden päivän.

Aivan älyttömän hankala valinta, voi että :/ Niiin monta ihanaa ponia, vaihtoehtoja on aivan liikaa!
Mutta joku on pakko valita, ja valitaan nyt sit Galaxy


Todella rakastunut olen tähän poniin, tämä poni tulee kokoelmaani mahd. pian kun löydän sopivan hintaisen ponin! Ihana <3

Day 5 - Kuva yhdestä lemppariponistasi.

Otetaas vähän kiinni tässä haasteessa. Tämä on hankala valinta, mutta valitaan tähän kumminkin Tic-Tac-Toe.



Vaikka poloisella puuttuukin etuhiuksista osa ja häntää on lyhennetty, on se silti yksi lemppareistani. Tykkään todella paljon poneista joilla on sateenkaarikuvioinen harjas/häntä sekä olen ihastunut TE-poneihin. Tässä yhdistyy ne kumpikin :)

--------------------------------------------------------------

Kävin tosiaan vanhempieni luona ja samalla kirpputorilla. Ihan minun säkäni mukaisesti, juuri se suositumpi kirpputori oli kiinni "olemme lomalla" -kyltin kanssa. Menin sitten toiselle kirpputorille, jossa en ollut edes koskaan käynyt. Sieltä ei löytynyt mitään, paljon todella vanhaa tavaraa. Ainoastaan yhden feikkiponin näin. Bah! No, maanantaina kiertämään Tampereella.

Day 4 - Yöllinen ponikuva

Jäänyt vähän päiviä välistä, koska ei ollut mahdollisuutta ottaa kuvaa ponista yöllä, mutta nyt taas jatketaan!


Tootsie pääsi mukaani yövuoroon TAYS'iin! Oli rauhallista vihdoinkin yhdessä kaikista yövuoroistani, niin menin ottamaan ulko-ovien ulkopuolelle kuvan :) Jännittävää. Ainakin Tootsie on nyt nähny Tamperetta! Kulki jo laukussani aikasempina päivinä, mutta ei ollu mahdollisuutta ottaa kuvaa.

----------------------------------------------

Tänään (lue pian, kiire) menen käymään vanhempieni luona ja samalla käyn kiertämässä kirpputorin heidän kaupungissa. Toivotaan, että onni lykästäisi pienemmällä paikkakunnalla, kun Tampereella ei tunnu lykästävän! Tampereen kirpputorit ajattelin kiertää maanantaina uudestaan :)

Thursday 19 July 2012

Poneja poneja poneja.. ja parannettavaa

Eilen tuli ennen iltavuoroon lähtöä kaksi ponipakettia postissa. Niistä löytyivät;

Confetti

Majesty ja NSS North Star

Mainsail, Strawberry surprise ja Kisscurl

Kuten huomaa, Confettilla ensinnäkin paljon tussi/maali jälkiä vartalolla ja kaikki loput ponit olivat todella likaisia ja harjat/hännät takussa/sotkussa. Nämä ponit tarvivat paljon TLC, joten eilen illalla/yöllä iltavuoroni jälkeen pesin ja puunasin kaikki ponit. Ja tässä tulosta.

Confettin jäljet lähtivät jo todella hyvin patapadalla ja taikasienellä. Uusi puunausoperaatio vielä tarvitsee tehdä, sillä voimat loppuivat kesken (olin järkevä ja jätin tämän ponin viimeiseksi pestäväksi.. :D).






Nämä ponit ovat nyt todella paljon puhtaampia! Aivan ihanaa kun näin pienellä vaivalla saa jo paljon paremman näköisiä poneja! Mainsailin harja ja häntä olivat ongelma, todella takussa, häntäruostetta ja no.. hamput. Nämä tarvitsevat vielä työtä, jotta niistä saadaan järkevän oloiset.
Aikaisemmin tilasin samalta myyjältä ponipaketin, jossa tuli myös hyvin likaisia poneja. Ne sain myös paljon parempaan uskoon, nämä kunnostettiin yhdessä Even kanssa.

Mirror Mirror

Posey 
(pää puuttuu toisesta kuvasta kun unohdettiin ottaa kuva ja se oli pesty jo :D)

Floater

Mommy sweet celebrations

Tic-Tac-Toe


Poniperhe se vaan kasvaa ja kasvaa.. Tänään sitten aamulla tuli viimeiset tilaamani ponit postissa!


Cherries Jubilee, Magic Hat, Butterscotch, Beachball, Fifi, Up Up and Away, Lickety Split, Starshine.

Näissä riittääkin sitten hetkeksi hommaa. Avattavaa, pestävää, harjojen/häntien vaihtamista, yksi pitää keittää, symbolien korjaamista yms.
Ponien kunnostus on kyllä niin mukavaa! Aivan parasta kun tulee se tunne, että on pelastanut huonosti kohdeltuja poneja omaan laumaansa ja saa ne lopulta kunnostettua ja parempaan kuntoon! :) Näistä tulee vielä puhtaita ja onnellisia poneja.

Eiköhän tässä oo poneja nyt sit kerrakseen! :D Jos ei hetkeen ostaisi poneja.. vaikka kirpparilöytöjähän ei edelleenkään lasketa ;) Vaikkakin Tampereella ei ole itseäni vielä onnistanut.

Wednesday 18 July 2012

Day 3 - Kuva MLP-tv-sarjojen lempparihahmostasi.

Todella vaikea valinta. Friendship is magicin lempi hahmoa on niiiin hankala nimetä, kun jokaisen eri jakson kohdalla muutan aina mieleni :D Äh, oon nyt istunut varmaan 5min tässä miettien mikä se voisi olla. Aivan liian hankala valinta, mutta sanotaan vaikka Pinkie Pie. Se jaksaa aina viihdyttää :) Just eilen sain katsottua loput jaksot ja aivan parasta kun Pinkie taistelee party canonilla vihollisia vastaan :')


Ps. Tänään tuli postissa 6 uutta ponia, todella törkyisiä kaikki (osasin odottaa tätä), joten tarvivat paljon TLC. Kirjotan näistä myöhemmin tänään merkinnän, koska pian lähdettävä töihin!

Tuesday 17 July 2012

Day 2 - Kuva ponista, joka on ollut sinulla pisimpään

Valitettavasti lapsuudestani ei ole jäänyt yhtäkään ponia talteen :( Annoin aikoinaan ponit entisen parhaan kaverini pikkusiskolle, sillä hänellä ei ollut paljoakaan poneja. Annoin ja annoin, kai mä jotain heiltä vastineeksi sain.. Kyselin jopa ponien perään kaverini äidiltä, mutta kuulemma poneja ei enää ole :( Muistan suurimmanosan poneistani, mitkä minulla oli, mutta en niistä tiedä mikä oli ensimmäiseni.

Nykyään kauimmiten itselläni on ollu ihana Sprinkles!


Poloisella on valitettavasti syöpää, mutta hänet on keitetty ja myös hän saa nauttia laumansa seurassa ponihyllystäni :) Tämän ponin ostin eBayn kautta ja se tuli luokseni Honeysucklen kanssa yhdessä Floridan lämmöstä! Otin kuitenkin paketista ensin Sprinklesin, joten lasken, että hän on ollut minulla pisimpään :)